Baba Vanga, slepa vidovnjakinja Vangelija Gušterova, za 2022. godinu ima zastrašujuća proročanstva.


Схаре Твеет Схаре Емаил Цоммент
Слепа 12-годишња пророчица је предвидела природне катастрофе, водене кризе, глад и нове епидемије 2022. године.

Док ће 2021. бити изазовна за свет, следеће предвиђање Бабе Ванге остаје пропаст и сумор. Можда најубедљивије од њених предвиђања за 2022. је да ће виртуелна стварност наводно контролисати оне који проводе више времена испред екрана него икада раније, што значи да ће живети више виртуелних живота него у стварном свету.

Наводно се очекује да ће нам Бабаванга предвидети још једну пандемију 2022. године, овог пута у Сибиру и узроковану криовирусом који ће се ослободити због топљења леда и снега под утицајем климатских промена. Такође предвиђа да ће многи градови патити од несташице воде, са великим политичким последицама, пошто су земље принуђене да пронађу алтернативе.

Такође предвиђа глад у Индији, где се наводи да ће температуре достићи 50 степени, због чега ће скакавци напасти усеве. Земљотреси и цунамији ће такође погодити земљу, према предвиђањима мистика, који је говорио о “интензивним поплавама” у Аустралији и деловима Азије.

Касније визије Баба Ванге укључивале су промене Земљине орбите 2023., астронауте Венере 2028. године, муслиманску доминацију Европом 2043. и крај универзума 5079. године. Она предвиђа да ће људи до 2046. године живети преко 100 година, захваљујући технологији трансплантације органа. Почевши од 2100. године, веровала је да ће ноћ нестати и да ће вештачка сунчева светлост осветлити још један део планете.

Многи верују да је пророчанство Бејбе Ванге наставило да се испуњава након њене смрти 1996. године, док су други веровали да је њено пророчанство била само прича.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *