TANJA SAVIĆ se udala? ! Pozira u vjenčanici u centru Banje Luke: Povezivali je s gradonačelnikom i sada sve zbunila porukom!


Često pratimo što spremaju slavne osobe u okolici, a čini se da su najveće vijesti one vezane uz njihov ljubavni život. Jedna od žrtava koju slavne osobe moraju podnijeti je njihova privatnost, pa se moraju znati nositi s medijskom i pažnjom obožavatelja.

Ono što je fasciniralo mnoge na pozornici je neočekivana veza, slavni par nije službeno potvrđen, ali velika je vjerojatnost da su zajedno, veza poznate srpske pjevačice i bosanskohercegovačkog političara. Ako niste pratili vijesti, mogli bi vas iznenaditi imena ove dvojice. Riječ je o pjevačici Tanji Savić i sadašnjem gradonačelniku Banjaluke Drašku Stanivukoviću. Čini se da se par redovito viđa jer je Tanja s vremena na vrijeme u drugom gradu po veličini u Bosni i Hercegovini, ali odbijaju potvrditi jesu li zajedno, unatoč nekim slikama para.

Obožavatelji su ostali zadivljeni Tanjinom objavom na Instagramu na kojoj je objavila svoju fotografiju u vjenčanici i napisala da je datum vjenčanja 23. svibnja, svi su mislili da je Stanivuković njezin suprug, ali oni koji su prizemniji Ljudi su mislili da je definitivno nova spot pjesme.

Bilo kako bilo, svi su fokusirani na poznatog političara i poznatog pjevača, a što ta slika znači, vrijeme će pokazati. U ovom članku vidite zajedničku fotografiju Stani Vuković i Savagea koji izgledaju kao skladan par nakon Savageinog mukotrpnog razvoda od bivšeg supruga, što bi moglo biti dobro. Što misliš o ovome?


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *