Sa 11 godina je postala majka, a srce će vam zastat kada vidite oca!


Teresa Middleton, iz UK-a, pretrpjela je toliko okrutnosti u svom životu da je teško povjerovati da ova djevojka još uvijek može voditi normalan život!

Sve je počelo ovako: Kao djevojčica kratko je boravila u sirotištu jer joj je majka bila beskućnica. Nakon toga ima novi dom u škotskom gradu Andalusu, gdje živi s bratom!

12-godišnja Tereza

“Ponašala sam se kao 20-godišnjakinja iako sam imala samo 9 godina. Počela sam piti, drogirati se i družiti se sa starim ljudima”, rekla je Teresa.

Ona ne poznaje pravila, nema granica! Njezino je djetinjstvo bilo sve, ali ne i normalno. U dobi od 11 godina, jedini brat ju je zlostavljao u ruševinama zgrade.

Njezino se tijelo počelo mijenjati, a obiteljski prijatelj primijetio je da nešto nije u redu! Sumnjali su da bi mogla biti trudna i dali su joj test na trudnoću…

Bez obzira na sve, ona i dalje želi dijete! Nitko ne govori o silovanju. Nakon 2 godine morala je dati dijete na posvajanje. DNK testovi identificirali su djetetova oca kao rođenog brata, koji je nakon toga osuđen na četiri godine zatvora zbog silovanja.

Terezi je trebalo dosta vremena da se vrati u normalu i odlučila je napisati knjigu o tom tragičnom iskustvu!

Sada, sa 21 godinom, ima samo jednu želju

„Nadam se da ću jednog dana moći vratiti svoju kćer!“ Želim da zna da je toliko volim i da bih učinio sve za nju! Bit će to užasan dan za mene kad sazna da joj je ujak zapravo otac. Nadam se da se neće ljutiti na mene…”

Sudbina ponekad zna biti okrutna!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *