Poznata srpska glumica je preminula, razlog smrti šokantan: sve su objavili


Riječ je o dramskom kritičaru Avdi Mujčinoviću, a par je u braku 30 godina, a glumica o njemu uvijek priča s nevjerojatnom ljubavlju i divljenjem.

Ona je poznata filmska, televizijska i kazališna glumica čiji je život pun teških trenutaka.

Đurđija Cvetić, sinonim za hrabrost, imala je vrlo teško djetinjstvo.

U djetinjstvu je željela biti glumica pa je nastavila nastupati s društvom ispred zgrade, a san joj se počeo ostvarivati ​​ulaskom na akademiju.

Đurđija je odigrala mnoge uspješne uloge, a da nije ni znala svoju sudbinu. Tijekom studija upoznala je ljubav svog života.

Riječ je o dramskom kritičaru Avdi Mujčinoviću, a par je u braku 30 godina, a glumica o njemu uvijek priča s nevjerojatnom ljubavlju i divljenjem.

Avda je iznenada preminuo 1997. godine, a Đurđiji je bilo teško. Zatim slijedi njezina tragična sudbina i nesretne okolnosti.

  • Zbog prevelike tuge, nakon što mi je preminuo suprug Avdo Mujičinović, bila sam jako bolesna. Imam rak dojke! Uz pomoć dijetetičara prvo sam napravila velike promjene u prehrani i počela koristiti proizvode dugog djelovanja prije operacije i zračenja. Osim medicinskih zahvata, puno mi je pomogla akupunktura – rekla je tada.

Đurđija nikada nije zaboravila njegov odlazak, uz napomenu da je do kraja života patila jer nisu imali djece, ali su bili privrženiji i odaniji jedno drugome.

  • Živim u moru ljubavi i smatram se sretnom. Zajedno smo odrastali i sazrijevali, zajedno oblikovali ukuse i postali prijatelji. Dakle, naše jedinstvo je potpuno, kao i naša ljubav. Kako nemamo djece, možda ljubav bude veća i dublja. Kad ovako živiš, u jednom trenutku nemaš ocean ljubavi i shvatiš koliko si siromašan i ništa drugo to ne može nadoknaditi. Trideset godina braka nismo potrošili ljubav, ali dovoljno za život četvero ljudi. Ali, teško ga je imati, pa ga nema – rekla je za “Novosti”.

Rekla je da ne može sa sigurnošću reći da je sretna, ali može reći da je imala sreće u životu. Posljednje godine provela je u prirodi i najviše se zadovoljila cvijećem. Ona vjeruje da je strah najmračniji i najintimniji dio ljudskog bića.

Đurđija Cvetić umrla je 7. kolovoza 2015. u 73. godini od teške bolesti.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *