OVO JE KĆERKA DARIJE KISIĆ : MINISTARKA NA DRUŠTVENIM MREŽAMA OBJAVILA FOTOGRAFIJE, Zapalila društvene mreže


Ona je punoljetna!

Ministarka za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Srbije Dariha Kisić Terpavčević danas je na društvenoj mreži Instagram objavila fotografiju svoje kćeri Tine i čestitala joj 18. rođendan.

——Na današnji dan prije 18 godina postala sam najsretnija žena na svijetu i postala sam Tinina majka. Sretan rođendan curice moja – napisala je Kisić Tepavčević.

Tina ima dugu plavu kosu i lijepa je i sliči na svoju majku. Odmah ispod objave nalazi se niz komentara i čestitki.

BONUS OBJAVA:

GOCA TRŽAN objavljuje najsretniju vijest: druga trudnoća putem IVF-a

U medijima se već duže vrijeme nagađa je li naša poznata pop zvijezda Goca Tržan trudna. S Ivanom Marinkovićem, poznatim sudionikom reality showa i priznatim alkoholičarom, ima djevojku, a sada je objavila radosnu vijest.

Ipak, nakon dugo vremena, konačno je uspjela održati in vitro trudnoću. Njezin mnogo mlađi suprug Rasha pohvalio se prijateljima u jednom glavnom baru, gdje je naručio samo obilazak pića.

Iako je sredovječna, Goka nije zabrinuta zbog trudnoće, a sretna je što će dobiti još jedno dijete.

Još nisu smislili ime, a prerano im je uopće znati točan spol djeteta.

Goca je jedna od naših najpopularnijih pop pjevačica, bila je članica Tapa 011 prije nego što je krenula u solo karijeru, izašla je na pozornicu i izdala nekoliko albuma s mlađom publikom Direct pop zvuk.

Njegov neuspješan brak s Ivanom Marinkovićem, koji je najpoznatiji kao otac djeteta Miljane, koja je u reality TV ušla dok je bila trudna Zadruga.

Goci Tržan od srca čestitamo na svemu najboljem.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *