Nitko mu ništa ne može! MITAR MIRIĆ se zaljubio u 30godina mlađu? ! Tko je djevojka koja je osvojila srce oženjenog pjevača! (fotografija)


Sve za ljubav Oženjeni pjevač balada već je dvije godine u vezi s pjevačicama Draganom Janićijević ili Lepom Gagom, pa često odlazi u njeno selo kod Prokuplja i pomaže joj u poslu

Mitar Mirić (62) je oženjen, ali kako naš narod kaže – živi kao dječak. Kako ekskluzivno otkriva Kurir, pjevačica je navodno posljednje dvije i pol godine bila zaljubljena u 30-godišnju pjevačicu Draganu Janićijević (32) koja živi u selu Tulare kod Prokuplja.

Foto: PRINTSCREEN Facebook
Naši izvori kažu da se unatoč desetljećima dugom braku sa Suzanom Mirić, s kojom ima kćer, Folker i njegova ljubavnica u posljednje vrijeme ne skrivaju. A, kako joj umjetničko ime kaže, Lepa Gaga je njihovu zajedničku fotografiju uredno postavila na društvene mreže, a prema našim izvorima, njih dvije su glavna točka razgovora u Topličkom okrugu.

zavodnik

  • Mittal je veliki zavodnik. Bilo je to dobro poznato i on to nije skrivao. Imao je problema sa suprugom zbog svoje slabosti prema ženama. Preživjeli su brak, ali on nije promijenio način života. Prije tri godine upoznao je Draganu, koja mu je odmah prišla i dala do znanja da ju je njegovo društvo impresioniralo. U djevojčicu se zaljubio na prvi pogled i razmijenio kontakt podatke. Ubrzo su se počeli sastajati, prvo u tajnosti, a zatim javno. Vodio ju je u svoj show jer je i ona pjevačica i puno joj je pomogao u radu – rekao je naš izvor blizak pjevačici, dodajući kako paru nije smetala razlika u godinama.

zajedno na facebooku

  • Pa, da budem iskren, Mitra to voli. U njenom selu kod Prokuplja samo se o tome priča. Držali su se za ruke i ljubili kao da su sami na svijetu. Netko tko ih vidi tako zaljubljene će isprati grlo s njima. No, njih to nije zanimalo, njoj je bilo važno da Mittal nije sramežljiv, a njemu je bilo važno da pored sebe ima mladu djevojku. Ne znam je li njegova supruga bila obaviještena o njihovoj vezi, ali znam da je Dragana objavljivala njihove slike na društvenim mrežama. Također, ona je majka. Ima sina kojeg Mittal jako voli, a isto tako i njegova djeca. Često je dolazio u njezino selo, činio sve što je bio u njegovoj moći da joj pomogne, a ljubav je procvjetala – zaključio je naš izvor kako zajednička fotografija potvrđuje njegove riječi. Na njezinoj naslovnoj fotografiji na Facebooku prikazana je Dragana kako pjevačicu ljubi u usta, a slična fotografija osvanula je i na njegovom službenom profilu.

Foto: PRINTSCREEN Facebook
Mirića smo ovom prilikom zamolili za komentar, a on nam je rekao:

-Dragi reporterko, snimila je dva videa sa mnom i ponekad zapjevala sa mnom pa nije istina. pozdrav.

S druge strane, Suzana Mirić i Dragana Janićijević do kraja pitanja nisu odgovarale na poruke.

Otvoren

Sad se vidi, sad se zna

Ovaj detalj na njezinom Facebook profilu sugerira da je Mitrina veza ozbiljna te da pjevačica i pjevačica po njegovom izboru to ne kriju od javnosti.

Iznad zajedničke slike Dragana je napisala: “Mittal je njen ljubavnik”.

Foto: PRINTSCREEN Facebook
pozdravlja svoju ženu

SUZANA je prošla kroz moje ludilo mnogo puta!

Brojna su medijska nagađanja o prijevarnim aktivnostima Mitra Mirića. I sam pjevač priznao je da ga je supruga svojedobno zbog prevare izbacila iz kuće, ali mu je na kraju progledala kroz prste.

  • Jako mi se sviđa moja supruga Suzana i divim se što živi sa mnom. Čestitam joj što me podnosi. Sve sam joj pripremio u životu, nebrojeno puta sam joj se priznao i ispričao, a ona je prošla kroz moje nebrojene gafove. Pričao sam o tome kako ću se poboljšati, ali što da radim kad mi vrag ne da mira – rekao je Mittal 2011., kada su mediji objavili da će se razvesti zbog mlade ljubavnice .

Foto: PRINTSCREEN Facebook
Kurir/MV, Ljiljana Stanišić/Foto: Printscreen/Facebook


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *