MATURANTKINJA ostala bez pratnje jer nije imala odjeću za maturu: Maturantica je žestoko ismijana jer je nosila majicu i traperice na maturi iako je imala HUMAN RAZLOG za to (foto)


Maturantica OŠ “Hamdija Kreševljaković” Kakanj koja je donirala novac za kupovinu maturalnih haljina za djecu oboljelu od raka, na maturalnoj večeri nosi majicu na kojoj piše: “Ja doniram djeci oboljelu od raka, a vi možete i bez suknja Idi na ples.”

Iako je svojim gestama pokazala da postoji humanost i da postoje ljudi koji cijene prave vrijednosti, pridruživši se nekolicini koji novac za maturu nude onima kojima je najpotrebniji, čula je nevjerojatne komentare.

Kako je tvrdio njezin otac, hvaljena djevojka na plesu je bila bez pratnje jer ju je prijateljičina majka opisala kao “prosjaču koja je na ples došla bez odjeće”.

“Ovo je moja kćerka Lejan, koja je završila OŠ ‘Hamdija Kreševljaković’ u Kaknju. Kao i svakom roditelju djeteta koje završi srednju školu, dali smo joj novac da sebi kupi svečanu garderobu za maturalne večeri. Dva dana kasnije , Lejan je izrazila želju da novac donira djeci koja se liječe od raka, za koju vjeruje da im je potreban jednu noć više od njezine svečane garderobe. Naravno, kao roditelji, podržavamo je i sretni smo i ponosni jer vidimo plodove našeg dugogodišnji uzgoj”, napisao je Enis Kozlić na Facebooku.

“Na maturalnu je nosila traperice i majicu. Dječakova majka ju je vidjela tako skromno odjevenu da je dječakova majka koja je s njom putovala po gradu zabranila svom djetetu da glumi njenu družicu, rugala joj se i nazivala je prosjakinjom. u odjeći’ žena, nitko od njih nije došao na ples. suknja. “Kad sam to čuo, zapitao sam se, što se dogodilo s djecom koja si tu večer nisu mogla priuštiti skupu odjeću?! Pitam se, tko smo mi da procjenjujemo izgled osobe i čemu učimo svoju djecu?”, dodao je.


One response to “MATURANTKINJA ostala bez pratnje jer nije imala odjeću za maturu: Maturantica je žestoko ismijana jer je nosila majicu i traperice na maturi iako je imala HUMAN RAZLOG za to (foto)”

  1. Bravo i njoj i roditeljima. Ovde je sušta vrednost: vaspitanje, samilost, lepota mlade duše!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *