Kupaonice posute svarovskim kristalima, saune, bazeni, Versace namještaj: pogledajte u unutrašnjost vile u kojoj živi DRAGANA MIRKOVIĆ! (fotografije)


Što se tiče naše narodne glazbe, ima nekoliko imena, a kad je riječ o pjevačima, može se reći da su to prave velike zvijezde, oni pjevači koji imaju uspješnu karijeru i zavide im čak i neke svjetske zvijezde.

Naravno, Dragana Mirković je jedna od pet superzvijezda, koja je na pozornici već skoro 40 godina, ali još uvijek nije prestala raditi i nema namjeru prestati snimati pjesme, spotove i nastupati na koncertima. Osim toga, posljednjih godina o Dragani su izvještavali i neki strani mediji koji su govorili da je u karijeri zaradila mnogo novca i da može biti među najvećim svjetskim zvijezdama.

Osim pjevanja, Dragana je jako zainteresirana i za neke druge poslove, pa je poznato da je vlasnica medijske kuće DM, koja uglavnom promovira narodnu glazbu u ovim prostorijama, razumije se da je njen suprug Toni izuzetno uspješan poslovni čovjek koji zastupa To je dovelo do luksuzne prodaje luksuznih automobila u ovom dijelu Balkana i Europe. Ona, kao i mnoge druge zvijezde, zna uložiti svoj novac, pa je u Austriji, gdje živi s obitelji, kupila veliki dvorac, poznat po svojoj gali u Dragani, iako je ne priređuje baš često.

Pjevačica je uglavnom radila na uređenju dvorca u kojem je živjela, a neki mediji uspjeli su ući u njezin dvorac i snimili kako joj je Dragana uredila da uživa u mjestu sa svojom obitelji.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *