Jovana Jeremić: “Ne perem, ne čistim, ne kuham. Hoću miris Diora, a ne kiselog kupusa!”


Prošla godina je za mnoge bila teška, možda čak i najteža godina do sada, kako financijski tako i društveno. Sigurni smo da ćete se sjećati da je to bila loša godina i nadamo se da se nikada više neće ponoviti.

Ali čak i kad je sve sranje, postoje izuzetni ljudi koji se mogu pohvaliti da im je ovo bila najbolja godina do sada. Za neke je na mnogo načina bio uspješniji od prethodnih godina. Naravno, i Jovana Jeremić, koja je stekla ogroman ugled kao voditeljica.

Karijeru je započela na Happy TV, gdje je bila voditeljica reality showa “Parovi”. Ispostavilo se da joj tamo ide jako dobro, pa je Marić shvatio da mu je posao važan i predložio joj da pokrene jutarnju emisiju na istoj televiziji. Tamo je radila dvije godine i zarađivala puno novca, ali je znala da joj to nije najveća plaća.

Željko Mitrović ubrzo je prepoznao njezinu kvalitetu i talent te ju je pozvao da počne producirati njegov Pink TV, od čega će imati mnogo koristi. Dok se njena radna priča nastavila, njen suprug je podnio zahtjev za razvod, a ubrzo su se i razveli. Saznali smo da je njezin suprug bio tradicionalan tip, pa nije mogao podnijeti da mu žena nikad nije kod kuće s njegovom kćeri.

Giovana je istaknula kako ne vidi ništa loše u svom poslu, ali je poslovna žena koja ne voli biti kod kuće i u kuhinji, gdje smrdi na prašinu i kiseli kupus, već više voli osjetiti miris i provoditi vrijeme s prijatelji.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *