Čekanje se isplatilo: Dvorac Dragane Mirković dobio prinovu! Pogledajte prve fotografije!


Kada je riječ o našoj pop glazbenoj sceni, mnogo je pjevača koji pokušavaju stvoriti veći ili manji uspjeh, a mnogi od njih dominiraju desetljećima i imaju bezbroj hitova. Tako je jedna od njih bila i Dragana Mirković, koja se u javnosti prvi put pojavila kao djevojčica i odmah dobila nadimak Luce iz Kasindola.

Trideset godina kasnije aktivna je, rasprodana, uspjeh je sve osvojio, iz svog talenta je isključila rad i rad, a oko nje nikad nije bilo skandala. Pjevačica je već dvadeset godina u braku sa suprugom Tonijem Bijelićem, uspješnim austrijskim biznismenom koji je od oca naslijedio poslovno carstvo i uspio ga dodatno proširiti.

 

Njezina obitelj živi u luksuznom dvorcu u blizini Beča, a njihova djeca, sada odrasli, ne vole biti u javnosti. Također, Dragana je i sama uspješna pjevačica i uspješna poslovna žena, prva je u regiji pokrenula privatnu TV stanicu DM SAT koja joj je donosila dobre prihode.

Također, Dragana je aktivna na društvenim mrežama, a fotografije koje je nedavno podijelila šokirale su njezine obožavatelje i počele dijeliti. Dragana je od supruga Maybacha dobila skupocjeni automobil koji je sada još jedan u njezinoj kolekciji. Poznata kao skromna žena, ne hvali se često svojim bogatstvom, ali se ne može ne pohvaliti Rolls Royceom koji također posjeduje.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *