Bosanskohercegovački liječnici stvorili lijek koji zadivljuje cijelu Evropu i svijet: Tuzlanski liječnici pobijedili rak za 5 dana!


Recept naših balkanskih liječnika mnogi vide kao revolucionarni lijek, a tisuće ljudi ga koriste za liječenje raka.

“To je hrana koja liječi cijeli organizam u kojoj se rak samo povlači”, rekao je profesor u svom predavanju. Divljak.

Tajna je u tome što ova mješavina čisti krvne žile, liječi srce, vraća imunitet, čisti jetru i bubrege. Također može poboljšati funkciju mozga i pamćenje, spriječiti srčane udare i pomoći ljudima da se oporave od srčanog ili moždanog udara. Mnogi također kažu da je to najbolji lijek protiv svih vrsta raka!

Sastojci za pripremu ljekovitog bilja
15 svježih, neprskanih limuna,
12 glavica svježeg češnjaka,
1 kg livadskog meda,
400 grama pšenice
400 grama oraha.

Priprema pšeničnih klica
U kipuću staklenu posudu stavite 400 grama pšenice. Ulijte vodu i ostavite da odstoji, najbolje preko noći. Nakon 10 – 12 sati zrna ocijedite i dobro operite čistom krpom od gaze, a zatim ponovno filtrirajte kroz gazu.

Ocijeđenu pšenicu ostavite u posudi 24 sata. Nakon toga dobit ćete 1-2mm dugu pšenicu s klicama.

Priprema lijeka
Naribajte proklijalu pšenicu, orahe i oprani češnjak. Naribajte 5 limuna i sve pomiješajte. Za ostalih 10 samo uzmite sok i pomiješajte s ostatkom dok smjesa ne postane homogena.

Dodajte med, dugo miješajte drvenom kuhačom i ulijte u staklenu posudu. Držite ih u hladnjaku 3 dana i onda ih možete početi jesti.

upravljanje lijekovima
Ova hrana se uzima prije doručka, ručka, večere i 30 minuta prije spavanja. Ako ga koristite za liječenje raka, uzmite jednu do dvije žlice svaka 2 sata.

Profesor Mermerski je rekao da formula jamči zdravlje i dugovječnost, kao i liječenje raka i održavanje tijela svježim, mladenačkim i energičnim.

“Ovaj lijek sadrži sve esencijalne vitamine, mineralne soli, bioaktivne tvari, proteine, ugljikohidrate i biljne masti. Zato poboljšava rad svih unutarnjih organa i žlijezda kako bi tijelo bilo zdravo i dovelo do potpunog izlječenja raka”, rekao je liječnik. .

Vjerovali ili ne, istina je

Ovotjedne vijesti stižu iz Bosne i Hercegovine, posebno iz Tuzle, zahvaljujući nekolicini pravih stručnjaka u Univerzitetskom kliničkom centru Tuzla koji su prije nekoliko dana prvi put nastupili u Bosni i Hercegovini i uložili svoj svakodnevni posao Novi način liječenja tumora jetre bez operacije.

To je takozvana etanolna ablacija tumora jetre.Pod kontrolom ultrazvuka određena količina bezvodnog alkohola ubrizgava se izravno u tumor.

Nakon ovakvog liječenja tumorske stanice umiru, a mali dio zdravog tkiva oko tumora umire. Ovim postupkom tumor je potpuno uništen i zamijenjen ožiljnim tkivom.

Zahvat traje svega dvadesetak minuta, a pacijent već sutradan može ići kući. Osim toga, iz Sveučilišnog kliničkog centra Tuzla potvrdili su da je taj proces ponovljiv do potpunog uklanjanja tumora.

Prof. Nermin Salkić naglašava da se radi o liječenju koje se može primijeniti samo na određenu populaciju, a rezultat je potpuno izlječenje maligne bolesti.

Na kraju, stručni tim koji je uspješno proveo postupak činili su profesori prof.dr.sc akademici. Enver Zerem, dr. Nermin Salkić i dipl. Med. Sestra Bahrija Haračić i dr. med. Sestra Firdeusa Isaković sa Odjela za gastroenterologiju i hepatologiju Interne klinike, dok su dr. Halid Mahmutović, dr. Dženita Mešić Ahmetašević i dr. med. Tehničar Adis Kavgić, svi uposlenici UKC Tuzla


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *